ACOD Online zit in een nieuw kleedje!

 

Welkom op onze vernieuwde website

Na vele jaren trouwe dienst was het hoog tijd voor een flinke vernieuwing van onze website ACOD Online. Het gaat om méér dan een cosmetische opfrissing, want de opbouw en structuur werden drastisch aangepast. Met de vernieuwde website hopen we de dienstverlening aan onze leden te verbeteren door een meer eenvoudige en snelle toegang tot informatie en ACOD-verantwoordelijken. De nieuwe site wordt begin mei gelanceerd. We overlopen alvast de belangrijkste vernieuwingen.

Zoekbox

Wanneer je naar ACOD Online surft, krijg je een ‘zoekbox’ te zien. Hiermee kan je meteen zoeken naar informatie (nieuws, persberichten, artikels, standpunten) of ACOD-verantwoordelijken. Een filter helpt je om meteen de gewenste informatie of contactpersoon te vinden. Ook in de zoekbox zit de functie ‘Mijn ACOD’ om je ledenprofiel te raadplegen of te activeren (wanneer je dat nog niet gedaan hebt). Zoals voordien kan je hier je ledengegevens bekijken, aanpassen en informatie opvragen over je betalingen en stakingsgelden. Was je ledenprofiel al geactiveerd, dan zal je bij je eerste login gevraagd worden je paswoord aan te passen, zodat we je veiligheid en privacy op ACOD Online kunnen verhogen.


Tribune


Tot nu toe kon je de artikels van ons ledenmagazine Tribune al online lezen. Omdat er veel vraag is bij onze leden om Tribune ook digitaal nog eenvoudiger te kunnen raadplegen, kan je Tribune nu ook online doorbladeren als een webmagazine. Bovendien geven we je ook de mogelijkheid om Tribune te downloaden in pdf-formaat. Het Tribune-archief van de voorbije jaren is bovendien online beschikbaar.


Contacteer de ACOD


Wanneer je ACOD Online bezoekt, zal je op vele pagina’s de mogelijkheid hebben om rechtstreeks contact op te nemen met een ACOD-dienst, -sector of -gewest. Vul daarvoor de contactformulieren zo volledig mogelijk in en wij zorgen ervoor dat je snel een antwoord op je vraag krijgt. Ook de ‘wie is wie’, waarbij je snel een ACOD-secretaris kon contacteren, is behouden én vereenvoudigd. Zoek je sector of je gewest en je vindt er meteen je ACOD-contact en zijn of haar telefoonnummer en e-mailadres.