ACOD Cultuur is klaar voor een nieuw werkjaar

 


Bij het verschijnen van dit nummer hoop ik dat iedereen van jullie een vlotte start heeft gehad en genoten heeft van een fijne en deugdzame vakantieperiode. Ons ACOD Cultuur-team vloog er ondertussen met een grote dosis strijdbaarheid en engagement terug in zodat jullie, de ACOD Cultuur-leden, kunnen bijgestaan worden voor de problemen waar jullie mee kampen. Het afgelopen seizoen was woelig, uitdagend en op vele vlakken verrijkend inzake inzichten en interacties.


Bij de interne werking van ons secretariaat voerden we enkele wijzigingen door zodat de dienstverlening verder geoptimaliseerd kan worden. Voor de aanvang van de zomervakantie stelden wij een nieuwe medewerker aan, Farah Van Driessche. Zij zal het eerste aanspreekpunt worden voor uw vragen, zowel telefonisch als per e-mail.

Voorts zal zij de permanentie verzorgen op de ACOD Cultuur-zitdagen, die plaatsvinden op de 1ste maandag van de maand in Gent en de 2de maandag in Antwerpen, in de kantoren van de ACOD tussen 9.00 en 17.30 uur. Mogen we vragen zoveel mogelijk op afspraak te komen opdat wachttijden vermeden kunnen worden en iedereen voldoende aandacht en tijd kan krijgen?

Coördinaten van Farah:
ACOD Cultuur
Fontainasplein 9-11
1000 Brussel
Farah.vandriessche@acod.be
02 508 58 86

 

 

Inge Hermans


Documenten
1920x620-Cultuur.jpg